Wie zijn wij?

Lees ons verhaal

ARPE is een groothandel in tuinartikelen. Het bedrijf is van Arjan Gottmer; vandaar de AR in ARPE. De PE in ARPE was van Peter, toen er nog een Peter was. Maar die is er niet meer. Er is nu alleen nog Arjan. Nou ja, in de naam dan. Want elke dag laten ook een heleboel andere mensen de zaak  draaien in Wieringerwerf! Ons team presenteert zich hieronder.

Onze producten

ARPE bestaat sinds 2001. Wij verkopen vuurkorven, tuinhaarden, flame- en gasheaters, elektrische heaters en -coolers, vlamlampjes en allerlei soorten barbecues:  allemaal leuke dingen voor in de tuin! Klik hier voor ons assortimentsoverzicht.

Wij importeren zelfstandig onze producten. Want dan zitten we zelf bóvenop de kwaliteit, en zo hebben we ook direct invloed op een zo voordelig mogelijke prijs.

En het kan nog slimmer: wij produceren zelf onze steenfolie en draingrit. Die gaan echt de hele wereld over! En wij maken ze gewoon zelf. In eigen huis. In de Wieringermeer in Noord-Holland.

ARPE bezit alle exclusieve rechten voor de verkoop van EAZYBBQ- en ACTIVA-producten (alle productgroepen) in Nederland en in de meeste andere Europese landen, alsmede alle landen op het Afrikaanse continent en India.  

Ze kennen ons wel

Je vindt ARPE op allerlei vakbeurzen of met advertenties in verschillende vakbladen. 

Maar eigenlijk kennen ze ons inmiddels wel.

Onze klanten

Wij leveren als groothandel  een uitgebreid assortiment aan tuincentra, (online) warenhuizen, sierbestratingsbedrijven, hoveniers, bloemenwinkels en andere detaillisten. In Nederland, maar zeker ook daarbuiten! Wil je meer informatie over een levering binnen of buiten Nederland? Bel ons gerust, stuur een e-mail of gebruik ons contactformulier.

Wil je langskomen? Dan ben je van harte welkom! De koffie staat hier altijd klaar. Graag wel even eerst bellen, zodat we dan ook echt tijd voor je hebben!

Telefonisch bereikbaar:
Maandag-vrijdag: Van 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

TOCH NOG VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op

Ons team

Maak kennis met ons team. De perfecte combinatie van talent en ervaring, allen met passie voor hun vak. Klaar om jou te helpen!

Monique Hoogvliet

Personal assistant to Arjan

Ria van den Ochtend-Schoen

Clerical employee

Matthijs Verschuren

Logistics & production

New Project

Hammy The Hamster

COMPANY MASCOT